Loading color scheme

Πελατο-γνώστης

Με την εφαρμογή Πελατο-γνώστης (pelatognostis), μπορείτε να βλέπετε τα στοιχεία του πελάτη που σας καλεί στο κινητό, όπως ονοματεπώνυμο, πωλήσεις, χρέος, σημειώσεις ή ότι άλλο θα θέλατε (το διαμορφώνουμε στα μέτρα σας).

Η εφαρμογή βασίζεται σε διασύνδεση με CRM που πρέπει να έχετε. Το CRM είναι μια πλατφόρμα όπου καταχωρείτε δεδομένα (διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες σας), και βάσει των καταχωρήσεων δημιουργούμε μια γέφυρα με το "έξυπνο" κινητό σας (smartphone), ώστε να μπορεί να απεικονίζει τα δεδομένα κατά την κλήση που δέχεστε (android / iphone). Η εφαρμογή μπορεί να λειτουργήσει και σε σταθερές συσκευές android.

Όποιος σας καλέσει, αν υπάρχουν στο crm μας τα στοιχεία του, μπορείτε σε απεριόριστο αριθμό κινητών υπαλλήλων - στελεχών της εταιρείας σας, να προβάλλονται οι σχετικές πληροφορίες.

Μπορούν να απεικονίζονται ηλικία, οικογενειακή κατάσταση, επίπεδο σπουδών, οικονομικά στοιχεία, ομάδες που ανήκουν, κλπ. Το πρόγραμμα μπορεί να παραμετροποιηθεί και να απεικονίζει οτιδήποτε χρειάζεστε εσείς να εμφανίζεται.

mobileShot1.pngmobileShot2.png

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η εφαρμογή για να λειτουργήσει απαιτεί linux hosting

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2: Όλοι οι πελάτες της e-base.gr που έχουν ήδη hosting , έχουν 50% έκπτωση στο κόστος της εφαρμογής!

Κόστος Εφαρμογής: επικοινωνήστε μαζί μας

Κόστος Εφαρμογής με hosting στην e-base.gr: επικοινωνήστε μαζί μας