Loading color scheme

CRM - Διαχείριση Πελατολογίου + τιμολόγηση + site / e-shop

 To CRM διαχείριση πελατολογίου (χονδρικής) είναι μια εφαρμογή που μπορεί να διαχειριστεί τους πελάτες σας και τα "εισερχόμενα" σας. Είναι ιδανική κυρίως για "τεχνικά" επαγγέλματα αλλά μπορεί να προσαρμοστεί και οπουδήποτε αλλού. Το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί με το επιπλέον extra κόστος να προσαρμωστεί στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και να κάνει τις ενέργειες που επιθυμείτε.

Το σύστημα αποστέλλει ενημερωτικά e-mail και sms σε αλλαγή ή ολοκλήρωση κατάστασης, διατηρεί ιστορικό με ημερομηνία και ώρα καθώς και τυπώνει από το front end κομμάτι δελτίο παραλαβής προς τον πελάτη.

Δημιουργεί πελάτες με μοναδικό κωδικό και ελέγχει τα υπόλοιπα των πελατών όπως ένα κανονικό λογιστήριο με επιβεβαίωση προς τον τελικό πελάτη με e-mail και sms. Επίσης το σύστημα διαθέτει και σύστημα για ηλεκτρονικό ραντεβού όπου στέλνει με e-mail και sms σε πελάτη και τεχνικό αντίστοιχα τα ραντεβού που πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Ταυτόχρονα το σύστημα εκδίδει ηλεκτρονικά τιμολόγια όπου πάνε απ΄ευθείας στο e-mail του πελάτη αλλά και ηλεκτρονικά στην ΑΑΔΕ (πλατφόρμα mydata).

Τέλος το CRM λειτουργεί και σαν site / e-shop όπου μπορείτε να καταχωρήσετε τα προιόντα ή τις υπηρεσίες σας με τιμή, περιγραφή, πληρωμή με paypal, τράπεζες και πολλές ακόμα δυνατότητες.

email1.jpgimage1.jpgimage2.jpgimage3.jpgimage4.jpgimage5.jpgimage6.jpgimage7.jpgimage8.jpgimage9.jpgimage10.jpgimage11.jpgimage12.jpgimage13.jpgimage14.jpgimage15.jpgimage16.jpgimage17.jpgimage18.jpgimage19.jpgimage20.jpgimage21.jpgimage22.jpgimage23.jpgimage24.jpgimage25.jpgimage26.jpgimage27.jpgimage28.jpgsms1.jpgsms2.jpg

Τέλος στην εφαρμογή με το επιπλέον κόστος μπορεί να προστεθεί ο petagnostis, ο οποίος σας ενημερώνει οταν σας καλούν στο τηλέφωνο σας αν χρωστάει ο συγκεκριμένος πελάτης , πότε πρέπει να πληρώσει, κλπ κλπ.

mobileShot1.pngmobileShot2.png

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η εφαρμογή για να λειτουργήσει απαιτεί linux hosting.

Κόστος Εφαρμογής: επικοινωνήστε μαζί μας

Κόστος Εφαρμογής με hosting στην e-base.gr: επικοινωνήστε μαζί μας