Loading color scheme

Ξεκινώντας το joomla site μας

** Το συγκεκριμένο άρθρο ανήκει στο joomla.gr **

Θέλουμε να δημοσιεύσουμε  ένα κείμενο για τον ιστόχωρό μας και να δημιουργήσουμε και ένα στοιχείο μενού που να οδηγεί στο συγκεκριμένο άρθρο.
Ποιός είναι ο συντομότερος δρόμος;

1. Έχοντας συνδεθεί στη διαχείριση του joomla, επιλέγουμε Μενού > Main Menu > Προσθήκη νέου Στοιχείου Μενού

2. Δίνουμε τον Τίτλο του, πώς δηλαδή θέλουμε να εμφανίζεται στην ιστοσελίδα.

3. Στο Είδος Στοιχείου Μενού επιλέγουμε Άρθρα > Μεμονωμένο Άρθρο.

 

 

4. Μόλις επιλέξουμε το Μεμονωμένο Άρθρο, εμφανίζεται η δυνατότητα να ορίσουμε ποιό άρθρο ή να δημιουργήσουμε εμείς ένα εκείνη τη στιγμή. Πατάμε λοιπόν Δημιουργία.

 

5. Στην οθόνη που εμφανίζεται, δημιουργούμε το άρθρο, σύμφωνα με τις επιλογές μας, και πατάμε Αποθήκευση και Κλείσιμο

 

6. Εμφανίζεται και πάλι η οθόνη με τις επιλογές για το στοιχείο μενού που ξεκινήσαμε στο βήμα 1 να δημιουργούμε, όπου, αφού συμπληρώσουμε τις άλλες επιλογές μας, και πατάμε Αποθήκευση και Κλείσιμο

 

(!): Το συγκεκριμένο άρθρο έχει δημοσιευτεί στο joomla.gr και ανήκει στον δημιουργό του. H E-base.gr το αναδημοσιεύει στα πλαίσια αναπτύξης και εξάπλωσης του joomla στην Ελλάδα μιας και στηρίζει και συμβάλλει έμπρακτα στις ομάδες ανάπτυξης.της Ελληνικής και Ευρωπαικης κοινότητας joomla. Το συγκεκριμένο tutorial είναι κοινό για όλες τις εκδόσεις joomla, μπορεί να διαφέρουν κάποια σημεία ή γραφικά από έκδοση σε έκδοση αλλά ο βασικός κορμός και λειτουργίες είναι ίδιες. Η E-base.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένο χειρισμό του αναγνώστη ή τεχνικού προβλήματος. Ο αναγνώστης πραγματοποιεί τις συγκεκριμένες ενέργειες με δική του ευθύνη.