Loading color scheme

Joomla Anti-hacking

Με την εφαρμογή joomla anti-hacking μπορείτε να εποπτεύετε βάσεις δεδομένων και αρχεία του joomla site σας με ΑΥΤΟΜΑΤΟ τρόπο, και εφόσον υπάρχουν αλλαγές σε τύπους αρχείων ή σε πίνακες της βάσης δεδομένων που δε θα έπρεπε, τότε αποστέλλονται σχετικα e-mails και sms (προαιρετικά) στους διαχειριστές με σχετικό alert.

Το σύστημα εποπτεύει με τέτοιο τρόπο το site σας και την βάση δεδομένων, και σας αναφέρει με ακρίβεια την διαδρομή που έχει τροποποιηθεί ενώ δεν έπρεπε.Το σύστημα είναι τόσο ευέλικτο που προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε τύπο joomla site και προσφέρει την μέγιστη ασφάλεια. Για παράδειγμα σε ένα ειδησιογραφικό site το οποίο έχει συνεχή ροή από άρθρα, το σύστημα θα εξαιρεί τα άρθρα και δεν θα τα λαμβάνει υπόψην του, που σημαίνει οτι αν γίνει κάποια τροποποίηση σε άρθρο δεν θα στείλει ενημερώσεις alert. Σε ένα site ναυτιλιακής εταιρείας όμως για παράδειγμα, αν τροποποιηθεί ένα άρθρο (μιας και η ναυτιλιακή εταιρεία δεν ανεβάζει συνέχως άρθρα) αν υπάρξει αλλαγή, τότε θα στείλει alert. Με τον ίδιο τρόπο ορίζουμε δυναμικά τους πίνακες και τα αρχεία για κάθε site που θέλουμε να στέλνει ενημέρωση ή να εξαιρούνται από την εποπτεία.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε πολύ γρήγορα να εντοπίσετε την "εισβολή" στο site σας, και άμεσες κινήσεις αν την περιορίσετε και να επαναφέρετε σε προγενέστερες φυσιολογικές καταστάσεις (restore).

Η εφαρμογή μπορεί να τροποποιηθεί και να επεκταθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

hack1.jpghack2.jpg


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η εφαρμογή για να λειτουργήσει απαιτεί linux hosting.

Κόστος Εφαρμογής: επικοινωνήστε μαζί μας

Κόστος Εφαρμογής με hosting στην e-base.gr: επικοινωνήστε μαζί μας