Loading color scheme

Spam experts

Η κορυφαία υπηρεσία SPAM EXPERT για την μέγιστη προστασία των e-mail σας είναι εδώ! Παρακάτω σας αναλύουμε μερικές λεπτομέρειες για την υπηρεσία.

Γιατί είναι καλό να το επιλέξετε;
Το e-mail στην καθημερινότητα μας πλέον είναι το νούμερο είναι και αποτελεί το αναπόσπαστο κομμάτι επικοινωνίας από όλους. Ταυτόχρονα όμως το spam (ανεπιθυμήτη αλληλογραφία) αποτελεί και εισβολή κακόβουλή ή παραπλανητική με σκοπό το κέρδος. Το σύστημα που παρέχει η spam experts είναι το κορυφαίο σύστημα για την αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων!

Ασφαλίστε τον server - email σας από επιθέσεις spam, phishing, κακόβουλο λογισμικό (virus, malware)
Το Spam Experts εφαρμόζει την έξυπνη τεχνολογια ενημέρωσης που διαθέτει για να φιλτράρει τα εισερχόμενα e-mails κόβοντας το spam πριν ακόμα φτάσει στο δίκτυό σας. Μπορείτε να ορίστε διάφορους κανόνες (rules) ώστε να κάνετε ακόμα πιο στοχευμένές ενέργειες.

Άμεσος εντοπισμός νέου spam
Το έξυπνο σύστημα ενημέρωσης των φίλτρων επεξεργάζεται καθημερινά εκατομμύρια emails κάθε δευτερόπλεπτο. Το Spam Experts εφαρμόζει διαρκώς βελτιώσεις στην ασφαλή συγκέντρωση δεδομένων και αναλύσεων, στον εντοπισμό νέων spam και στην ταυτοποίηση κακόβουλου λογισμικού. Αυτή η ακριβής νοημοσύνη διαμοιράζεται σε πραγματικό χρόνο με όλους τους χρήστες παγκοσμίως εξασφαλίζοντας την έγκυρη προστασία τους ενάντια στις νέες απειλές.

Ομαλή ροή των e-mails
Προσθέτει επιπλέον στρώμα προστασίας στη ροή και τη δομή της εισερχόμενης αλληλογραφίας σας διευκολύνοντας την διεργασία των e-mails. Όταν ο mail server για κάποιο λόγο δεν ανταποκρίνεται, το Spam Experts διατηρεί το εισερχόμενο email στην ουρά για να το παραδόσει όταν αποκατασταθεί η λειτουργία.

Πώς θα το ενεργοποιήσετε;
Η υπηρεσία Spam Experts παρέχεται σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας μας είτε πρόκειται για hosting είτε για server και ενεργοποιείται αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορείτε να αγοράσετε όσους μήνες επιθυμείτε με ελάχιστο μήνα αγοράς τον έναν (1) μήνα. Επικοινωνήστε στο support@e-base.gr για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

 

1.jpg2.jpg3.jpg