Loading color scheme

Order Food

Με την εφαρμογή Order Food μπορεί οποιαδήποτε κατάστημα φαγητού να δημιουργήσει παραγγελίες από web app (application). Η εφαρμογή είναι ιδανική για οβελιστήρια - ψησταρίες - ταβέρνες - κλπ κλπ αλλά με την κατάλληλη παραμετροποίηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε οποιαδήποτε άλλο χώρο εστίασης. Επιπλέον με την κατάλληλη τροποποίηση και το σχετικό επιπλέον κόστος  το σύστημα μπορεί να εκτυπώνει απ ευθείας την παραγγελία στον ψήστη. Δηλαδή ο πελάτης καταχωρεί την παραγγελία απο το κινητό του, η παραγγελία καταγράφεται στο σύστημα και ταυτόχρονα εκτυπώνεται στον ψήστη προς υλοποίηση.

Το σύστημα είναι δομημένο κατά τέτοιον τρόπο ώστε το κατάστημα να εισάγει τους ΤΚ και το ωράριο λειτουργίας του που εξυπηρετεί. Για παράδειγμα αν το κατάστημα εξυπηρετεί την περιοχή του πειραιά μόνο και εισάγει ΤΚ του πειραιά αν κάποιος πελάτης εισάγει ΤΚ από το Μεσολόγγι τότε το τκατάστημα δεν θα μπορεί να τον εξυπηρετήσει βγάζοντας του ειδική σήμανση. Ακριβώς το ίδιο θα συμβεί και με το ωράριο καταστήματος. Αν το κατάστημα περάσει στο σύστημα οτι δουλεύει 10 το πρωί με 12 το βράδυ και κάποιος πελάτης προσπαθήσει να κάνει παραγγελία στις 2 τα ξημερώματα το σύστημα δεν θα δεχτεί την παραγγελία του βγάζοντα του ειδική σήμανση.

Ο χρήστης που έχει το σχετικό app στο κινητό του android συνδέεται στην εφαρμογή και δίνει την πρώτη φορά μόνο τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου. Ο ειδικός αλγόριθμος που υπάρχει παίρνει το IMEI του κινητού και παράγει έναν μοναδικό 4ψηφιο κωδικό πιστοποίησης όπου αποστέλλεται στον χρήστη με SMS. Ο χρήστης εισάγει τον κωδικό αυτόν στο κινητό του στο ειδικό κουτάκι που υπάρχει και "ταυτοποιείται" και το σύστημα τον "αναγνωρίζει" πάντα βάσει του κωδικού αυτού. Με το σχετικό επιπλέον κόστος το app μπορεί να δημιουργηθεί και για IOS λογισμικά (iphone).

Ο χρήστης συμπληρώνει τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, όροφος, κλπ κλπ) δημιουργεί εσωτερικά προφιλ πολυπλοκότητας αν επιθυμεί (πχ μπορεί να βρίσκεται στο εξοχικό του αλλά να θέλει η παραγγελία να παραδωθεί στον χώρο του στην Αθήνα) . O χρήστης βάζει την παραγγελία του στο καλάθι βλέποντας ακριβώς τα υλικά με το σχετικό επιπλέον κόστος αν υπάρχει στο υλικό. Η παραγγελία καταχωρείται στο σύστημα και ο πελάτης λαμβάνει αντίγραφο της παραγγελίας του στο e-mail. Ο πελάτης ενημερώνεται στο e-mail του αλλά και με push σε κάθε αλλαγή κατάστασης της παραγγελίας του ώστε να γνωρίζει ακριβώς που βρίσκεται κσι σε πόση ώρα θα φτάσει σε αυτόν.

Το κατάστημα μπορεί με το πάτημα ενός κουμπιού στην παραγγελία να δεί στο χάρτη που ακριβώς είναι η διεύθυνση που πρέπει να παραδωθεί η παραγγελία και να γλυτώσει χρόνο από τον διανομένα. Επίσης θα έχει την δυνατότητα με το πάτημα ενός κουμπιού να αποστέλλεται αυτόματο μήνυμα για αργοπορία της παραγγελίας (πχ λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας η παραγγελία σας θα αργήσει παραπάνω από το αναμενόμενο) ή για κάποιο δώρο (πχ με την παραγγελία 1 μερίδα γύρο κοτόπουλο δώρο 1 coca cola). Το κατάστημα έχει την δυνατότητα να επιλέξει αν θα το λάβουν όλοι οι χρήστες που είναι πελάτες ή μονο οι χρήστες που βρίσκονται σε αναμονή.

Το σύστημα αποστέλλει push notification στην android συσκευή με τον χαρακτηριστικό ήχο του μηνύματος "μπίπ μπίπ" και με e-mail στο δηλωμένο e-mail που έχει βάλει ο χρήστης κατά την εγγραφή του.

Το κατάστημα μέσα από ειδική κονσόλα παραγγελίας βλέπει την παραγγελία και ακούγεται ηχητική σήμανση "μπίπ" ώστε να μην "ξεχάστει". Ο υπεύθυνος του καταστήματος ανάλογα σε τι στάδιο βρίσκεται η παραγγελία (λήψη παραγγελίας, ψήνεται, προς αποστολή στον πελάτη, κλπ) κάνει κλικ στο σχετικό κουτάκι και ο πελάτης ενημερώνεται αυτόματα για την εξέλιξη της παραγγελίας του.

Με τις κατάλληλες τροποποιήσεις το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει και για παραγγελίες μέσω κανονικού site.

Τέλος ο κάθε πελάτης που θα πάρει την εφαρμογή έχει ΔΩΡΕΑΝ κατασκευή responsive site συγκεκριμένης μορφής.

 

1.jpg2.png3.png4.png5.jpg6.png7.png8.png9.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.png14.png15.jpg16.jpg17.jpg18.jpg19.jpg20.jpg21.jpg22.jpg23.jpg24.jpg26.jpg27.jpg28.jpg29.jpg30.jpg31.jpg32.jpg33.jpg34.jpg35.jpg36.jpg37.jpg38.jpg39.jpg40.jpg41.jpg42.jpg43.jpg44.jpg

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η εφαρμογή για να λειτουργήσει απαιτεί linux hosting

Κόστος Εφαρμογής : Ενοικίαση με τον μήνα - επικοινωνήστε μαζί μας