Loading color scheme

VM Extra - Ενημέρωση Προιόντων αποθήκης (μόλις γίνουν διαθέσιμα)

Με το VM Extra - Ενημέρωση αποθήκης μόλις γίνουν διαθέσιμα ο πελάτης και ο διαχειριστής ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τα προιόντα που ειναι προσωρινά μη διαθέσιμα. Συγκεκριμενα το script Προσαρμόζεται σε πλατφόρμα virtuemart (joomla).

Μέχρι τώρα αν ένα προιόν δεν ήταν διαθέσιμο το e-shop έβγαζε την ένδειξη "ενημέρωσε με" ο πελάτης πάταγε το συγκεκριμένο κουμπί και συμπλήρωσε μια φόρμα ενδιαφέροντος. Με το συγκεκριμένο script ο πελάτης καταχωρεί ένα αίτημα και το σύστημα ενημερώνει με e-mail αλλά και με οπτική - συνολική κονσόλα (κόκκινο Χ ή πράσινο τικ) για το τι έχουν αιτηθεί οι πελάτες. Μολις το προιόν εισαχθεί ξανά στην αποθήκη τότε το σύστημα τους ενημερώνει αυτόματα με e-mail και οι πελάτες μπαίνουν και το παραγγέλνουν.

Μια πολύ βολική εφαρμογή που βολεύει πάρα πολύ τον τελικό πελάτη καθώς από το e-mail του μπορεί να ελέγχεί τα προιόντα που δεν υπήρχαν χωρίς να χρειάζεται να θυμάται ποια ήταν αυτά και επίσης βολική για τον διαχειριστή του eshop καθώς με την συγκεντρωτική λίστα που υπάρχει μπορεί εύκολα να ενημερώνει τους πελάτες τους με το πάτημα ενός κουμπιού.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η εφαρμογή για να λειτουργήσει απαιτεί linux hosting

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2: Όλοι οι πελάτες της e-base.gr που έχουν ήδη hosting , έχουν 50% έκπτωση στο κόστος της εφαρμογής!

Κόστος Εφαρμογής : Επικοινωνήστε μαζί μας

Κόστος Εφαρμογής με hosting στην e-base.gr : Επικοινωνήστε μαζί μας