Loading color scheme

Mass import for virtuemart

Με την εφαρμογή mass import for virtuemart μπορείτε να εισάγετε στο joomla site (virtuemart) σας δεδομένα μαζικά.

Ανεβάζετε στο excel με προκαθορισμένη δομή (δείτε εδώ) τα στοιχεία σας (περιγραφή σύντομη, αναλυτική περιγραφή, sku, τιμή, κλπ κλπ) στην συνέχεια ανεβάζετε τις εικόνες των προιόντων σας στο server σας που έχουν σαν ονομασία τον κωδικό sku σας, και στην συνέχεια από την διαχείριση του site σας ανεβάζετε το .xlsx σας και αυτόματα το σύστημα σας κάνει το excel σας προιόντα στο e-shop σας. Τόσο απλά!



ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι φωτογραφίες θα πρέπει έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ τον ίδιο κωδικό με το SKU σας. Όλοι οι χαρακτήρες θα είναι κολλήτα χωρίς κενά με greeklish. Αν επιθυμείτε κενά θα πρέπει να βάζετε παύλα ή κάτω παύλα.

ΠΧ ΣΩΣΤΟ: tn154695.jpg ή tn-154695.jpg ή tn_154695.jpg   |   ΛΑΘΟΣ: tn 15 4695.jpg ή ΤΝ 15 4695.jpg

ΠΡΟΣΟΧΗ 2: Στο πρότυπο excel αν δεν έχετε δεδομένα για κάποια στήλη τότε την αφήνετε κενή ή βάζετε παύλα. Όλα τα δεδομένα στο excel πρέπει να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το υπόδειγμα και όπου απαιτείται χωρισμένα με κόμμα (,). Οτίδηποτε άλλο "μπερδεύει" την μηχανή και δεν μπορεί να ολοκληρώσει σωστά την μαζική εισαγωγή.

Για να λειτουργήσει η εφαρμογή απαιτείται ενεργοποίηση hosting και domain. Η εφαρμογή με το επιπλέον κατάλληλο κόστος παραμετροποιείται σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Κόστος Εφαρμογής: Επικοινωνήστε μαζί μας
Κόστος Εφαρμογής με hosting στην e-base.gr: Επικοινωνήστε μαζί μας