Loading color scheme

Web SMS

Η βασική τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείται για άμεσο marketing είναι τα μηνύματα SMS. Πρόκειται για μηνύματα κειμένου, τα οποία έχουν μέγεθος μέχρι 160 χαρακτήρες. Στα μηνύματα αυτά ο marketer καλείται να διατυπώσει με τέτοιο τρόπο το μήνυμά του προς τον καταναλωτή, ώστε να τραβήξει την προσοχή του και να τον ωθήσει σε συγκεκριμένες ενέργειες.

Τα μηνύματα SMS είναι αρκετά γνωστά στους καταναλωτές, ιδιαίτερα στην ευρωπαϊκή και την ελληνική αγορά, καθώς σύμφωνα με στοιχεία των εταιριών κινητής τηλεφωνίας είναι από τις πλέον δημοφιλείς υπηρεσίες. Έτσι, τουλάχιστον όσον αφορά την οικειότητα του καταναλωτή προς το μέσο, με τα SMS δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Εφαρμογή της υπηρεσίας SMS ( Μαζική αποστολή sms )

image_sms_1_gr.jpgimage_sms_3_gr.jpgimage_sms_5_gr.jpg

- Αποστολές μηνυμάτων για ανανεώσεις σε εκπτώσεις, προσφορές και promotions σε πελάτες σας,

- Ενημερωση Πελατών ή μελών για κουπόνια

- Ενημέρωση Πελατών για παραλαβή της παραγγελίας τους ή των προιόντων τους από service

- Αποστολή ευχών για γενέθλια , ονομαστικές εορτές , υπενθυμίσεις , κλπ κλπ

- Αποστολή μηνυμάτων για στελέχη εταιρειάς για ζηματικά μηνύματα

Η διαδικασία λειτουργίας της εφαρμογής είναι πολύ απλή . Οι τεχνικοί μας προσαρμόζουν στο site σας την κατάλληλη web sms εφαρμογή , αγοράζετε τα απαιτούμενα credits και αυτό ηταν μπορείτε να στέλενετε τα μηνύματα σας. Καταχωρείτε τα τηλέφωνα σας βάζοντας μπορστά το πρόθεμα 30 και κάνετε τόσο απλά τις αποστολές σας!

Στην εφαρμογή αυτή δεν υπάρχουν extra προγράμματα και δύσκολες λειτουργίες που να σας δυσκολέψουν . Γίνεται αυτόματα μέσα από το site σας , ενεργοποιούμε δηλαδή το μηχανισμό και κάνουμε την σελίδα σας... να δουλεύει για εσάς!
Ενημερωθείτε από εναν εκπρόσωπο της e-base.gr ή ξεκινήστε τώρα την ενεργοποίηση της δική σας web sms εφαρμογής!

Κόστος Εφαρμογής: επικοινωνήστε μαζί μας

Κόστος Εφαρμογής με hosting στην e-base.gr: επικοινωνήστε μαζί μας