Loading color scheme

Mass Mail

Το Mass Mail είναι μια εφαρμογή για αποστολή μαζικών e-mails βασισμένη στα πιο σύγχρονα πρότυπα marketing.

Η εφαρμογή είναι πανεύκολη στην χρήση της και είναι ένα σημαντικό εργαλείο ώστε να γνωρίζετε το ποσοστό ανταπόκρισης και προβολής της επιχείρησης σας. Η εφαρμογή διαθέτει ειδικό σύστημα spam filter ώστε οι αποστολές σας να είναι στοχευμένες στο inbox (εισερχόμενα) του κάθε πελάτη σας ώστε να δεί με σιγουριά αυτό που τον προτρέπετε.

Το mass mail διαθέτει πλήρη διαχειριστικό κομμάτι (administrator panel) όπου μπορείτε να φτιάξετε τις λίστες με τα e-mail σας με διαφορετικό χρώμα ώστε να ξεχωρίζετε κάθε φόρα που θα στείλετε , να στείλετε συνημμένα μαζί με το ενημερωτικό σας δελτίο ή σε συχνότητα.

Ο χρήστης μπορεί εύκολα με το πάτημα ενός συνδέσμου (link) να αφαιρέσει το e-mail του απο την λίστα αν δεν επιθυμεί να λαμβάνει ενημερωτικά και το σύστημα σας δείχνει ακριβώς πλήρη στατιστικά στοιχεία (πόσοι χρήστες άνοιξαν το e-mail , πόσοι πάτησαν διαγραφή ,κλπ κλπ)

Το σύστημα αποστέλλει 290 μηνύματα κάνει παύση για 1 ώρα και συνεχίζει αυτόματα την αποστολή. Οι αποστολές γίνονται online από το site σας και όχι από κάποια πλατφόρμα τοπικά στον Η/Υ σας. Κατα την διάρκεια των αποστολών το site σας θα πρέπει να είναι ανοιχτό (το διαχειριστικό του panel) ώστε να μην διακοπεί η διαδικασία αποστολών. Με επιπλέον κόστος μπορεί να προσαρμοστεί ειδικό plugin όπου θα αποστέλλονται οι ενημερώσεις μέσω τεχνολογίας cron job χωρίς να χρειάζεται να έχετε ανοικτό το site σας καθώς οι αποστολές γίνονται με χρονοπρογραμματισμό.

Σύντομες Οδηγίες:

1) Εισέρχεστε στην διαχείριση του site σας (ενημερωθείτε από τον τεχνικό σας για το πως εισέρχεστε στην διαχείριση με τα κατάλληλα username - password)

2) Πάτε στην επιλογή ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ και δημιουργείτε τον κατάλογο που επιθυμείτε με το χρώμα που επιθυμείτε (πχ Ενημερωτικό Δελτίο Ιουλίου). Εαν ο κατάλογος δεν είναι ενεργός τότε τον κάνετε ενεργό πατόντας το κόκκινο "Χ" ώστε να γίνει πράσινο "τικ". Στην συνέχεια στο σημειο συνδρομητών μπορεί να σας λεει μηδεν (0) ή να έχει έναν αριθμό με ενεργά e-mail. Οτι από τα δύο και να σας αναφέρει πατάτε πάνω στον αριθμό για να περάσετε e-mail πελατών που επιθυμείτε ή να αφαιρέσετε κάποιους πελάτες που δεν θέλετε να λαμβάνουν.

Στην καρτέλα των χρηστών πατάτε ΝΕΟ πάνω δεξιά και εισάγετε το όνομα του αν θέλετε ή το e-mail του. Μπορείτε να εισάγετε μόνο το e-mail του χωρίς το όνομα του. Στην συνέχεια κάτω από το e-mail του επιλέγετε σε ποιον ή ποιους καταλόγους ο συγκεκριμένος χρήστης θα είναι συνδρομητής ώστε να λαμβάνει τις ενημερώσεις που στέλνετε. Μπορείτε να ορίσετε έναν χρήστη σε περισσότερους από εναν καταλόγους να είναι συνδρομητής. Αν θέλουμε να αφαιρέσουμε έναν ήδη υπάρχων συνδρομητή είτε επιλέγουμε να μην είναι συνδρομητής στον συγκεκριμένο κατάλογο είτε πατάμε τον πρασινο "τικ" ώστε να γίνει κόκκινο "Χ" και να αφαιρεθεί. Εφόσον έχουμε κάνει όλα τα παραπάνω πατάμε ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ πάνω δεξιά και επιστρέφουμε στο κεντρικό μενού της εφαρμογής.

3) Απο την επιλογή ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ πατάμε πάνω δεξια ΝΕΟ και είτε δημιουργούμε μόνοι μας πως θέλουμε να είναι το ενημερωτικό δελτίο είτε πατάμε πάνω στην μπάρα ΠΡΟΤΥΠΟ και επιλέγουμε από τα έτοιμα που μας δίνει η εφαρμογή.

Εφόσον έχουμε ετοιμάσει και το πρότυπο μας από την δεξιά πλευρά επιλέγουμε ποιος κατάλογος (ο οποίος κατάλογος περιλαμβάνει και τους συνδρομητές που έχουμε ορίσει στα προηγόυμενα βήματα) θα μπορεί να δεχτεί το ενημερωτικό δελτίο και πατάμε πανω στην μπαρα ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ / ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Στην καρτέλα που μεταφερόμαστε πρωτού κάνουμε την κανονική αποστολή το σύστημα μας δίνει την δυνατότητα να τεστάρουμε τι θα λάβουν οι συνδρομητές μας γράφοντας ένα δικό μας e-mail και πατώντας το κουμπί ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΥ.

Τέλος αφού έχουμε λάβει το δοκιμαστικό και βλέπουμε οτι όλα είναι εντάξει (αν δεν είναι εντάξει κάνουμε τις σχετικές τροποιήσεις) πατάμε πάνω στην μπάρα το κουμπί ΑΠΟΣΤΟΛΗ , το σύστημα μας ενημερώνει πόσοι συνδρομητές θα το λάβουν και ξεκινάνε οι αποστολές με report αποστολής σε πραγματικό χρόνο. Το σύστημα αφού στείλει 290 αποστολές θα κάνει παύση για 1 ώρα βγάζοντας στην οθόνη ένα χρονόμετρο που μετρά αντίστροφα μέχρι την επόμενη αποστολή.

mass_mail1.jpgmass_mail2.jpgmass_mail3.jpgmass_mail4.jpgmass_mail5.jpgmass_mail6.jpgmass_mail7.jpg

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 1 : Η εφαρμογή για να λειτουργήσει απαιτεί linux hosting

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2 : Οι παραπάνω σύντομες οδηγίες μπορεί από έκδοση σε έκδοση της εφαρμογής να διαφέρουν στις ονομασίες των κουμπιών ή στα λεκτικά τους. Η διαδικασία όμως αποστολής παραμένει ακριβώς η ίδια.

Κόστος Εφαρμογής: επικοινωνήστε μαζί μας
Κόστος Εφαρμογής με hosting στην e-base.gr: επικοινωνήστε μαζί μας
Αποστολή e-mails από τεχνικό της e-base.gr σε e-mail που θα υποδείξετε: 5€ + ΦΠΑ / φορά