Loading color scheme

Automatic E-mail - SMS (cron jobs).

Cannot find sampledata/sms1 subfolder inside /home/ebasegr/public_html/site-hosting/images/sampledata/sms1/ folder.
Admiror Gallery: 5.2.0
Server OS:Apache
Client OS:Unknown
PHP:7.4.33

Το Automatic e-mail είναι μία νέα τεχνολογία αποστολής e-mails σε προκαθορισμένο χρόνο συνδεδεμένη με την τεχνολογία cron jobs.

Η εφαρμογή είναι απίστευτα βολική και χρήσιμη για όλους καθώς βάσει του προγραμματισμού που γίνεται από τον χρήστη σε παραθυρικό περιβάλλον το σύστημα απόστελλει αυτόματα e-mails και sms την χρονική διάρκεια που έχει επιλεχθεί (πχ κάθε 1 του μήνα ή κάθε εβδομάδα , κλπ κλπ).

Το automatic e-mail είναι ιδανικό για επαγγελματίες που θέλουν να υπενθυμίζουν σε πελάτες τους ή μέλη τους οικονομικές εκκρεμότητες , λήξη συνδρομών , ενημερώσεις υπολοίπων, ευχές κλπ . Η εγκατάσταση του γίνεται πολύ εύκολα σε οποιοδήποτε linux hosting.

Το σύστημα κρατάει ιστορικό αποστολών (logs) για να έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχο ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε να στέλνει και αυτόματα SMS ενημέρωσης στον πελάτη κάθε φορά που στέλνει e-mail.

Ο χρήστης εισάγει το κείμενο που επιθυμεί να λαμβάνει ο πελάτης και εισάγει το e-mail του πελάτη έχοντας την δυνατότητα κοινοποίησης CC σε δεύτερο ή τριτο e-mail καθώς και για κρυφό e-mail BCC. Επιλέγει την ημερομηνία έναρξης και την ημερομηνία λήξης καθώς και την συχνότητα αποστολής και αυτό ήταν...το σύστημα είναι έτοιμο για αποστολές!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 1 : Η εφαρμογή για να λειτουργήσει απαιτεί linux hosting

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2 : Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεαι το κόστος για τις μονάδες SMS αν επιλέξετε και το πακέτο sms (ενδεικτικό κόστος 500 μονάδες = 24 €)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 3 : Όλοι οι πελάτες της e-base.gr που έχουν ήδη hosting , έχουν 50% έκπτωση στο κόστος της εφαρμογής!

Κόστος Εφαρμογής : 560 € + ΦΠΑ + το κόστος των μονάδων

Κόστος Εφαρμογής με hosting στην e-base.gr : 280 € + ΦΠΑ + το κόστος των μονάδων