Loading color scheme

Η ομάδα μας

Βασίλης
Technical Support
Web Developer

Ο Βασίλης είναι υπεύθυνος για την ορθή λειτουργία και την άμεση ενεργοποίηση των domain  και hosting των πελατών αλλά και στην γρήγορη τεχνική υποστήριξη από τα εισερχόμενα αιτήματα υποστήριξης των πελατών της e-base.gr

Με πάνω από 15 έτη εμπειρίας και ειδίκευσης στις βάσεις δεδομένων σαν  τεχνικός τηλεπληροφορικής και δικτύων στους web servers φροντίζει για την ορθή  λειτουργία των συστημάτων και την αναβάθμιση τους καθώς και στην ανάπτυξη των  web sites.

E-mail: b.kotsias@e-base.gr

Παναγιώτης
Web Developer
Technical Support


Ο Παναγιώτης είναι ο υπεύθυνος του R&D της e-base.gr. Έχει εργαστεί, περισσότερα από 10 έτη στον χώρο της ανάπτυξης λογισμικού, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας προϊόντα σχετικά με εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας (Android, IOS, Windows Phone), καθώς επίσης και Web Applications.

Η τεχνική του κατάρτιση, Electronic Systems Engineering (Masters Of Engineering), του επιτρέπει να αντιληφθεί και να δώσει λύσεις σε τομείς όπως τις τηλεπικοινωνίες και το hardware (hybrid projects).

E-mail: p.delis@e-base.gr

 

Χρήστος
Technical Support

Ο Χρήστος είναι υπεύθυνος για την υποστήριξη και την ανάπτυξη κομματιών στις εφαρμογές  και στα web sites που σχεδιάζονται στην e-base.gr.

Απόφοιτος Ηλεκτρονικός μηχανικός των ΤΕΙ Αθηνών με εμπειρία πάνω σε Python-html5-gamers program-custom templates βοηθάει ώστε η ανάπτυξη των εφαρμογών να γίνει σωστή και αποτελεσματική.

E-mail: christos@e-base.gr

Πέτρος
Technical Support

Ο Πέτρος είναι τεχνικός επίγειων & ψηφιακών μέσων της e-base.gr. Η εγκατάσταση ασύμρατων και δορυφορικών συστημάτων εξασφαλίζει γρήγορες ταχύτητες επικοινωνίας και προβολής.

Με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στα ψηφιακά μέσα εξασφαλίζονται τα κορυφαία αποτελέσματα. Ο ηλεκτρονικός κλάδος σε συνεργασία με τις ψηφιακές πλατφόρμες φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ε-mail: petros@e-base.gr

 

Γιώργος
Graphic Design
Web Design

Ο Γίωργος είναι υπεύθυνος για τις γραφιστικές υπηρεσίες της e-base.gr. Με 20+ χρόνια εμπειρίας στο δημιουργικό κομμάτι είναι υπεύθυνος για την επεξεργασία εικόνων στα web sites των πελατών μας.

Το Δημιουργικό κομμάτι σε συνεργασία με τις άριστες γνώσεις photoshop,corel κλπ
επιφέρει εντυπωσικά και μοντέρνα εικαστικά αποτελέσματα.

Ε-mail: giorgos@e-base.gr

 

Εύη
Social Media Marketing
Accounting

Η Εύη ασχολείται με το social media marketing της e-base.gr. Οι πελάτες μας προωθούνται και διαφημίζονται μέσα από τα μεγαλύτερα δύκτυα κοινωνικής δικτύωσης (facebook,twitter,κλπ).

Με σπουδές στην διοίκηση επιχειρήσεων σε διεθνές επίπεδο μπορεί να εγγυηθεί την σωστή προώθηση και την προβολή της επιχείρησης του κάθε πελάτη μας.

Ε-mail: eyh@e-base.gr

 

Νίκος
Web Developer
3D Animation

Ο Νίκος ασχολείται με το web development (front end) της e-base.gr. Απόφοιτος Ηλεκτρονικός μηχανικός των ΤΕΙ Αθηνών ασχολείται με την επεξεργασία και ανάπτυξη κώδικα προς τους τελικούς πελάτες.

Με ειδίκευση σε video graphic animation και 3d development μπορεί να κατασκευάσει
εντυπωσιακά εφέ τα οποία θα εντυπωσιάσουν τον τελικό χρήστη.

Ε-mail: nikos@e-base.gr

 

Μιχάλης
Sales
Seo Marketing

Ο Μιχάλης είναι υπεύθυνος για το την προώθηση των web sites της e-base.gr . Με το seo marketing το web site των πελάτων απολαμβάνει τις πρώτες θέσεις κατάταξης στην Google και αποκτά επισκέψεις κερδοφόρες για τον τελικό πελάτη.

Με πάνω από 30 έτη εμπειρίας στο marketing οι πελάτες της e-base.gr μπορούν να αισθάνονται ήσυχοι για το τελικό αποτέλεσμα.

Ε-mail: proothisi@e-base.gr

 

Δήμος
Technical Support

Ο Δήμος ειδικέυεται στο hardware tester της e-base.gr. Έχει εργαστεί σε εταιρείες στην Θεσσαλονίκη πάνω στους Η/Υ και ειδικέυεται ώστε να πραγματοποιεί έλεγχο στα συστήματα των πελατών και να τα βελτιώνει ώστε να λειτουργούν άρτια όλο το 24ώρο.

Με νεα updates και με το κατάλληλο test εξασφαλίζεται οτι οι web servers των πελατών παραμένουν γρήγοροι και αξιόπιστοι.

E-mail: dimos@e-base.gr

 

Κώστας
Software Engineer
Technology Systems

Ο Κώστας ειδικεύεται στον σχεδιασμό, ανάλυση, υλοποίηση και βελτιστοποίηση αλγορίθμων και λογισμικού. Απόφοιτος Φυσικού με Μεταπτυχιακό στην Πληροφορική, είναι υπεύθυνος για την υλοποίηση ειδικών αλγορίθμων και λογισμικού της e-base.gr

H εμπειρία σε νέα τεχνολογικά πρότυπα και η αφοσίωση στην υλοποίηση ειδικών αλγορίθμων και λογισμικού συμβάλλει στην ανάπτυξη πλήρως παραμετροποιήσιμων εφαρμογών για τον πελάτη.


Ε-mail: kostas@e-base.gr

 

Δημήτρης
Video Editing

Ο Δημήτρης με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στη σκηνοθεσία, μοντάζ και επεξεργασία video, εικόνας - ήχου & animation κατασκευάζει τα εντυπωσιακά γραφικά και video σε υψηλό επίπεδο που ζητούν οι πελάτες της e-base.gr.

Με σπουδές & επιμόρφωση σε διαφορετικούς τομείς (Ηλεκτρονικά, τεχνολογία Η/Υ από το 1983, management & marketing), προσφέρει τις καλύτερες λύσεις τόσο στη δημιουργία του εικαστικού μέρους μιας ιστοσελίδας, όσο και στην αποτελεσματική της εεμφάνισης στις πρώτες σελίδες στις μηχανές αναζήτησης.

Είναι υπεύθυνος videomarketing και διαφήμισης της e-base.gr και αντιπρόσωπος της εταιρείας στο νομό Ευβοίας.

E-mail: dimsourdis@e-base.gr

 

Παναγιώτης
Web Developer
Technical Support

Ο Παναγιώτης έχει δεκαετή εμπειρία σε ευρωπαικά ερευνητικά προγράμματα στην δημιουργία αλγορίθμων και λογισμικού που εφαρμόστηκε σε ρομποτικές πλατφόρμες, αλλά και στη δημιουργία mobile και desktop εφαρμογών.

Οι σπουδές του σε διαφορετικούς τομείς (Μαθηματικά, Γλωσσική Τεχνολογία) και η ερευνητική εμπειρία του έχουν δώσει την δυνατότητα να βλέπει τη "μεγάλη εικόνα" σε κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζει.

E-mail: p.dimitrakis@e-base.gr

 

Βάσω
Photo Editor

Η Βάσω με 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της φωτογραφίας είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την επεξεργασία των φωτογραφιών που περιλαμβάνονται στις ιστοσελίδες.

Ταυτόχρονα αναλαμβάνει την φωτογράφιση χώρων και προιόντων για τους πελάτες της e-base.gr πετυχαίνοντας το αισθητικό και επαγγελματικό αποτέλεσμα που πρέπει να έχει μια σύγχρονη ιστοσελίδα.

E-mail: vaso@e-base.gr

 

Βασίλης
Technical Support

Ο Βασίλης είναι τεχνικός (backend). Ο βασίλης θα επεξεργαστεί τον κώδικα των πελατών και θα συντηρήσει τα site σας με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Ο βασίλης ειδικεύεται στην τεχνική υποστήριξη των πελατών ολοκληρώνοντας τα αιτήματα σας μέσω ticketing.

Ταυτόχρονα αναλαμβάνει στις βάρδιες να ενημερώσει τα συστήματα με τις τελευταίες εκδόσεις ασφαλείας ώστε το site σας να ανταποκρίνεται πάντα σε γρήγορες ταχύτητες με την μεγαλύτερη ασφάλεια.

E-mail: gavalas@e-base.gr