Loading color scheme

Warehouse Control για virtuemart

 Με την εφαρμογή Warehouse Control για virtuemart μπορείτε να ελέγχετε από την διαχείριση πολύ εύκολα τα αποθέματα που έχετε ή τα αποθέματα από τα xml του προμηθευτή σας αλλά και το κέρδος που έχετε σύμφωνα με το ποσοστό που πουλάτε (πχ Aν πουλάτε ένα προιόν με κέρδος 30% από την αρχική τιμή 4.22€, το οποίο το αγοράζετε από τον προμηθευτή σας 3.52€, άρα έχετε κέρδος 0.70€). Το σημαντικό με την εφαρμογή αυτή ειναι οτι βλέπετε το απόθεμα που έχει ο προμηθευτής σας στην αποθήκη του χωρίς να έχετε "φυσική αποθήκη" εσείς.

Τέλος το σύστημα πραγματοποιεί περιοδικό έλεγχο μια φορά την ημέρα ή όσο επιθυμείτε εσείς να ρυθμιστεί, που σας ενημερώνει για τα νέα προιόντα που έβαλε ο προμηθευτής σας στην αποθήκη του μαζί με το απόθεμα τους και τα οποία βρίσκονται ήδη και στο δικό σας e-shop. Σας ενημερώνει δηλαδή σαν συγκεντρωτική λίστα στο τέλος της εργασιακής ημέρες για δική σας ευκολία τι νεο μπήκε στην αποθήκη του-σας (πχ προιόντα που εισήχθησαν από τον προμηθευτη ΧΧΧ). Επίσης το σύστημα βρίσκει αυτόματα τα προβληματικά προιόντα από τον εκάστοτε προμηθευτή (που δεν τα δέχεται ο skroutz), για παράδειγμα προιόντα που δεν έχουν εικόνα και τα απενεργοποεί ώστε να μην έχετε πρόβλημα με τις προβολές στον skroutz.

Η εφαρμογή με το σχετικό επιπλέον κόστος μπορεί να τροποποιηθεί και να προσαρμοστεί σε παραπάνω από εναν προμηθευτή με διαφορετικά αποθέματα και με διαφορετικό ποσοστό κέρδους.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η εφαρμογή για να λειτουργήσει απαιτεί linux hosting.

Κόστος Εφαρμογής: επικοινωνήστε μαζί μας

Κόστος Εφαρμογής με hosting στην e-base.gr: επικοινωνήστε μαζί μας