Log in

facebook e-base, social marketing, e-base.gr on facebook e-base.gr on twitter, social media, hosting social promotion web marketing, seo, video tutorial, εκπαιδευτικα videoemail, e-mail marketing, newsletter, προσφορες για εκπτώσεις, ενημερωτικο δελτίο, εγγραφείτε για να λαμβάνετε προσφορές και εκπτώσεις bulk sms, sms marketing, στειλε sms, αποστολες sms, email2sms, e-mail 2 sms, email to sms, μετατροπη email σε sms

Προφίλ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Η εταιρεία μας βρίσκεται στο χώρο των ηλεκτρονικών μέσων εδώ και 30 χρόνια περίπου με ειδικότητα στην εγκατάσταση επίγειων και ψηφιακών μέσων – δεκτών και συστημάτων ασφαλείας.

Από το 2009 στην εταιρεία μας ενσωματώθηκε μια ομάδα τεχνικών και προγραμματιστών που μέχρι και σήμερα αποτελούν το web κομμάτι κατασκευάζοντας internet - websites, παρέχουν τεχνική υποστήριξη σε ελάχιστο χρόνο μέσω internet και προσωπικά στο χώρο του πελάτη και όλα αυτά σε απόλυτα λογικές τιμές.

Δίνουμε έμφαση στον πελάτη και είμαστε μαζί του συνεχώς με helpdesk παραπάνω από 15 ωρες την ημέρα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι έχουμε δαπανήσει ένα σεβαστό ποσό για να παρέχουμε εξοπλισμό σε ιδιόκτητους web server στην Ελλάδα με πλήρη διαχείριση ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ . Αυτό δηλαδή που αδυνατούν να προσφέρουν οι περισσότεροι. Σε εμας με την αποστολή του e-mail σας για το πρόβλημα σας κινητοποιείται ένας μηχανισμός άμεσης υποστηριξης , δημιουργείται ένα helpdesk ticket και ενημερώνονται οι τεχνικοί μας με γραπτό SMS ακόμα και εκτος γραφείου όταν βρίσκουνται και σε λίγα λεπτά ο πρώτος διαθεσιμος από το κινητό του ή το laptop ή το tablet , σας λύνει το πρόβλημα και σας ενημερώνει και όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ

Οι προγραμματιστές μας ενημερώνονται συνεχώς με σεμινάρια και επεκτείνουν τις γνώσεις τους πανω σε δυναμικές εφαρμογές . Η Ανάπτυξη των web sites και των εφαρμογών γίνεται από έμπειρους developers με πάνω από 15 χρόνια εμπειρία σε εταιρείες ανάπτυξης λογισμικών.

Η e-base.gr αριθμεί περισσότερους από 400 πελάτες που έχουν κατασκευάσει το site τους σε εμάς και από αυτούς περίπου οι 280 μας έχουν εμπιστευθεί και την φιλοξενία στο δικό μας server.

To 2012 η εταιρεία μας καταχωρήθηκε από την Google σαν επίσημη εγκεκριμένη επιχείρηση (Google Places) , και το 2013 περάσαμε με επιτυχία το σεμινάριο Google adwords που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα να έχουμε τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για Google Adwords και Mobile Adwords.

Συνεχίσαμε το 2013 με επιτυχία το σεμινάριο από την Αμερικάνικη εταιρεία Oracle πάνω στην ανάπτυξη και σχεδιασμό βάσεων δεδομένων που πραγματοποιήθηκε στο Intercontinental ξενοδοχείο της Αθήνας και παρακολουθήσαμε και το σεμινάριο OS Cloud της Microsoft στις εγκαταστάσεις της στο Μαρούσι.

Το 2013 έκλεισε με την πιστοποιήση από το Mediterranean College σχετικά με τή δημιουργία καμπάνιας μέσω Social Network και την επιτυχημένη - στοχευμένη προβολή της εταιρείας . Το Internet marketing είναι κάτι πολυ βασικό σε συνάρτηση με το web site και οι τεχνικοί μας έχουν εξειδικευτεί σε αυτό!

Το 2014 παρακολουθούμε με επιτυχία το 4ο συνέδριο infocomapps για την εισαγωγή και την σύνδεση των web sites σε κινητά τηλέφωνα και την δημιουργία apps. Επίσης μας αναδεικνύει το startup.gr για το νέο ξεκίνημα.

Το 2017 μας βρίσκει στην Νέα Υόρκη σε meetup της Google.

Τέλος οι τεχνικοί μας έχουν πιστοποιηθεί (Level 1 - Level 2 - Level 3) μέσω της παγκόσμιας πλατφόρμας Freelancher ώς εξειδικευμένοι στην ανάπτυξη του λογισμικού ανοικτού κώδικα Joomla.

Υποστηρίζουμε την παγκόσμια κοινότητα Joomla σαν εθελοντές και με οικονομική συνεισφορά σταθερά από το 2007 μέχρι και σήμερα, καθώς και την Ελληνική κοινότητα Joomla έμπρακτα συμμετέχοντας στις ομάδες ανάπτυξης.

Ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε τόσο εμείς όσο και οι υπηρεσίες μας καθώς η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε..

ΥΠΟΔΟΜΕΣ

 Η e-base.gr παρέχει φιλοξενία σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ DATACENTER σε συνεργασία με την «LAMDA Hellix» στο Κορωπί. Πρόκειται για το καλύτερο datacenter στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα datacenters της Ευρώπης

Με χρόνο απόκρισης μικρότερο των 15ms από όλη την Ελλάδα, δεν είναι τυχαίο ότι έχει επιλεγεί από πολλές εταιρίες για την φιλοξενία των servers τους, είτε πρόκειται για colocation είτε για υπηρεσίες dedicated server. Σε συνδυασμό με την άμεση υποστήριξη και την μεγάλη διαθεσιμότητα του δικτύου μας, μπορείτε να αποκτήσετε έναν αξιόπιστο server φιλοξενίας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Με αυτόματο backup Κάθε μήνα (και ημερησίως όπου απαιτείται) μπορείτε να είστε σίγουροι οτι το site και τα e-mail σας θα λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι τεχνικοί της e-base.gr πραγματοποιούν συνεχώς και ΔΩΡΕΑΝ προς τον τελικό πελάτη εποπτεία των συστημάτων και αναβαθμίζονται συνεχώς όπου απαιτείται για την μέγιστη ασφάλεια. Δείτε εδώ

Στο e-mail σας θα έχετε συνεχώς ενημέρωση για το δικό σας σύστημα όπου αυτό χρειάζεται (πχ για το διάστημα 12 το βράδυ με 5 το πρωί θα γινει αναβάθμιση συστημάτων) ώστε να γνωρίζετε ακριβώς και  έγκαιρα!

Αποκτήστε λοιπόν το δικό σας server για την φιλοξενία του site σας και αφήστε όλα τα υπόλοιπα σε εμάς!

Με Εκτίμηση

Η ομάδα της E-base.gr

View full review on top uk bookamker gbetting.co.uk uk betting sites

Βοηθήματα

tutorials, βοηθματα joomla, tutorials joomla

 

 

 

 

 

   
   Δείτε τα βοηθήματα

Log in or Sign up